Ren of wandel 5km voor dierenwelzijn!

De allereerste editie van DIER-en-RUN (5 km) vindt op zaterdag 5 oktober plaats in het prachtige natuurgebied de Uithof en start vanaf het terrein van het Haags Dierencentrum. Je kunt 5 km rennen, wandelen of lopen samen met je hond voor het goede doel! Om 9.00 uur klinkt het officiële startschot voor de hardlopers, om 9.15 uur starten de wandelaars en om 9.30 uur mogen ook de honden en hun baasjes beginnen aan deze mooie route.

Bij de finish ontvang je een oorkonde, wat te eten en drinken en… onze eeuwige dankbaarheid natuurlijk! Uiteraard kun je van deze run ook een sponsorloop maken, dus laat jezelf sponsoren door je familie, vrienden of collega’s en haal op deze manier nog meer geld binnen voor de 1700 honden en katten die wij jaarlijks opvangen en verzorgen.

Aansluitend op de Dier-en-Run vindt onze jaarlijkse open dag plaats. Dit belooft zoals ieder jaar weer een gezellige dag te worden. Dus blijf vooral na afloop en neem een kijkje achter de schermen van het oudste dierenasiel van Nederland. Bezoek onze honden en katten, struin over de rommelmarkt, doe mee met onze loterij en win leuke prijzen!
Inschrijven voor de Dier-en-Run kost €15,- en alle opbrengsten gaan naar onze asieldieren.

Bestel nu je ticket via https://bit.ly/2k6Z7tx