4.4 C
Den Haag
vrijdag, 16 april, 2021

Airsoft INC

Activiteiten
– Nerf kinderfeestjes
– Indoor airsoft vanaf 10 jaar
– Outdoor airsoft vanaf 14 jaar

Indoor Airsoft
De spannendste en dikste real life first person shooter van het moment beleef jij bij Airsoft INC. ® in De Uithof in Den Haag… Airsoft.. Airhard zal je bedoelen, keiharde balletjes die je met 100- 400 km/uur terug weg schiet in een strakke lijn van 40- 60 meter.. deze wil je ontwijken dus ga je sluipen, samenwerken met jouw team en sneller proberen te zijn dan de ander en beter te richten!!

Samenwerking, strategie, tactiek en communicatie zijn essentiële elementen om met jouw team een missie succesvol te volbrengen. Airsoft is de snelst groeiende sport van Nederland en dat is niet gek, de adrenaline spuit uit de oren, je wordt er ontzettend moe en fit van en je beleeft alles uit de videogames in het echt, met pijnprikkel als je foutjes maakt.. dit moet je geprobeerd hebben!

Outdoor Airsoft
Kruipen en tijgeren door struiken en loopgraven, of liever een beetje kampen?? Als het kan doe je er een leuk camouflage pak bij aan heb je net die paar seconde voor op je tegenstander!! Een unieke outdoor airsoft locatie in Nederland, midden in de provincie Zuid Holland. Airsoft INC. ® is de enige door justitie erkende airsoftorganisatie in Zuid Holland en met de grootse baan van Den Haag en omstreken een plek die je bezocht moet hebben.

Nee, je kunt hierbij geen vrijgezel in een konijnenpak het veld opgooien en je Airsoft replica’s op ‘m legen, het is geen paintball! We gaan de baas of manager ook niet aan bonken schieten met de afdeling. Het is de bedoeling dat iedereen een toffe airsoft beleving heeft en airsoft is een gentlemens game.

Airsoft vraagt om samenwerken, strategie en communicatie en is daarmee ideaal als teambuilding uitje, voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, afdelingsuitje of gewoon om lekker met de vrienden buiten te sporten.. Extreme sports bring it on!

Nerf
Do you have the Nerf?
Tuurlijk heb jij de Nerf! Wie heeft er geen? Wij organiseren de tofste Nerf feestjes en events van het moment in de mooiste en spannendste arena, waar de Nerf darts om je oren vliegen.

Alles is inbegrepen voor het leukste kinderfeestje ooit.. Uit te breiden met een Kids ontvangst, een drankje en donuts of muffins vooraf.. Achteraf power food in een Kids menu met patat, snacks drankjes en sausjes!Hier ga je de rest van het jaar op school nog over praten.. Samen met jouw kameraden in de loopgraven, Fortnite in het echie…!