15.5 C
Den Haag
donderdag, 13 juni, 2024

Welkom bij ATV Houtwijk de Noord

Ons tuincomplex ligt in het Uithofsgebied achter de flats van de Lozerlaan. Met het openbaar vervoer is het complex te bereiken (eindpunt tram 9 of voorlaatste halte bus 25). Het is vandaar ongeveer 10 minuten lopen door het park naar het complex.

Ons complex is rustig gelegen. Daar betalen wij wel een prijs voor, want u kunt niet met de auto tot bij ons complex komen. U kunt de auto parkeren op de Melis Stokelaan of op de parkeerplaats langs de Erasmusweg bij de kruising met de Poeldijkseweg.Er is een kleine parkeerplaats bij de ingang van het complex, maar die is bedoeld voor degenen, die beschikken over een ontheffing (o.a. medische doktersverklaring) om door het park te rijden.

We hebben tuinen met en zonder een huisje of kasje. De oppervlakte van de tuinen is ca. 120m². Bij ons vindt u moes- en siertuinen. Ons complex heeft een achteruitgang, welke via een bruggetje verbonden is naar de Uithofslaan, waardoor het complex bereikbaar is voor ambulance etc. In het verenigingsgebouw worden diverse activiteiten georganiseerd en er is een winkeltje waar men tuin- en potgrond, meststoffen en plantjes kan kopen. Het complex beschikt over riolering en drinkwater. Electra kan men gebruiken vanaf diverse punten (werkzaamheden op de tuin, niet voor koelkasten en verlichting). Er is een sproei-installatie aanwezig voor het besproeien van de tuinenmet oppervlaktewater. Ons complex is uitgerust met een AED (Automatische Externe Defibrillator).

Amateurtuindersvereniging
Houtwijk de Noord

Adres: Abraham Orteliuspad 20-A
2544PA Den Haag
Telefoon: 06 – 20 14 46 29
E-mail: atvhoutwijkdenoord@gmail.com