16.5 C
Den Haag
donderdag, 18 juli, 2024

Sportcentrum De Uithof

In natuurgebied De Uithof vind je het grootste overdekte sportcentrum van Europa! Een sportcentrum met een schaatsbaan, sneeuwbaan, indoor kartbaan en lasergame arena onder één dak! De Uithof faciliteert recreatieve sporters en topsporters en natuurlijk kun je er terecht voor het perfecte dagje uit!

Naast het aanbod van De Uithof kun je hier ook nog tal van andere activiteiten doen, zoals Airsoft, klimmen, boulderen, boogschieten en nog veel meer.

Benieuwd naar alle activiteiten? https://www.deuithof.nl/activiteiten/

Schaatsbaan:

Schaatsbaan De Uithof is dé plek voor een cool uitje. Met een 400-meterbaan en funrink is er genoeg ruimte om rond te schaatsen over het ijs. Voor de jongsten (of oudere beginnelingen) staan op de funrink een aantal schaatshulpjes in de vorm van zeehonden en pinguïns. Op de 400-meterbaan is aan de rechterkant van de baan ruimte om te oefenen of al pratend rondjes te schaatsen. Aan de linkerkanten glijden de snellere schaatsers je voorbij.

De temperatuur op de schaatsbaan is vergelijkbaar aan de buitentemperatuur. Kleed je voor het schaatsen dus naar deze buitentemperatuur. Het is verplicht om handschoenen te dragen op de schaatsbaan.

De Uithof is goed bereikbaar. Voor de deur van De Uithof kun je gratis parkeren en als je met het openbaar vervoer komt is het slechts 5 minuten lopen vanaf het eindpunt van Tramlijn 4 (De Uithof).

Sneeuw:

365 per jaar echte sneeuw op een piste van 211 meter! Bij De Uithof kun je het gehele jaar skiën en/of snowboarden! De piste is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Doordat we maar liefst vier skiliften hebben, heb je bij ons nauwelijks wachtrijen. De twee sleepliften brengen je naar de top van de piste en twee bandliften brengen je een gedeelte de baan op, speciaal geschikt voor kids en beginners.

Om onze sneeuw van uitmuntende kwaliteit te houden, is de temperatuur op onze sneeuwbaan ongeveer -8 graden Celsius. Net zoals in de wintersportgebieden prepareren wij onze sneeuw zeer regelmatig. Onze bezoekers ervaren onze sneeuw als zeer goed.

De Uithof is goed bereikbaar. Voor de deur van De Uithof kun je gratis parkeren en als je met het openbaar vervoer komt is het slechts 5 minuten lopen vanaf het eindpunt van Tramlijn 4 (De Uithof).

Karten:

Onze spectaculaire indoor kartbaan, voorzien van een spannend parcours met een brug, een heuvel, een kombocht en twee hairpins, is speciaal ontworpen voor jou! Echt iedereen, van beginnend tot professionele karter, kan bij ons terecht. Race met onze elektrische karts naar de eerste plek!

Onze karts zijn elektrisch, waardoor deze geen schadelijke uitstoot geven. Ook worden ze voorzien van elektriciteit door onze 8150 zonnepanelen op ons dak! Dit geeft karten een nieuwe spectaculaire dimensie en is daardoor een klimaatneutrale activiteit. Een extra voordeel van onze elektrische karts is dat deze niet alleen vooruit, maar ook achteruit kunnen. Door middel van een schakelaar hoef je niet meer te wachten op het baanpersoneel. Zo houden we de snelheid er lekker in!

Benieuwd naar het karten bij ons en de regels? Kijk dan hier: https://youtu.be/76ASPTQxcW0

Lasergamen:

Een spannende game vol actie en plezier voor jong én oud! Onze arena, van maar liefst 800 m2, heeft als thema Call of Duty, een bekende game. Zodra je de lasergame-arena in gaat neem je de gun in je hand en heb je kort de tijd om een goede locatie te zoeken.

De spanning stijgt en de adrenaline borrelt. Schakel zoveel mogelijk tegenstanders uit door op de juiste plekken te schieten. Word je zelf geraakt, dan ben je 6 seconden uitgeschakeld, daarna kun je revanche nemen!

Zet de scherpschutter in je aan en geniet van de spanning, sensatie en nodige dosis adrenaline!

Bungee Soccer:

Hijs jezelf in een gordel en klik je vast aan het elastische koord. In ons voetbalstadion van 75m2 ga jij een spannende wedstrijd tegemoet. Met weinig bewegingsvrijheid moet jij de tegenstander verslaan!

Speel een 4 tegen 4 of maximaal 6 tegen 6 en laat zien wie het beste team is! Bungee Soccer is de game om in groepsverband met vrienden, collega’s, familieleden of ander gezelschap te spelen. Bungee Soccer kan gespeeld worden door jong en oud.